Angyalkövek


Minek is tekintsük a köveket?

 

Holt, élettelen, röghöz kötött, néma, mozdulatlan anyagnak? Vagy talán élő, segítő lények, akik az Úton haladásunkat segítik? Esetleg régi civilizáció tudását őrzik? Szinte észrevétlenül belopták magukat hétköznapjainkba: sokszor mondjuk, valaki követ gördít az utamba, máskor megkönnyebbülve jegyezzük meg: nagy kő esett le a szívemről; s néha úgy gondoljuk, hogy valaki kőkeményen viselkedett. Kedvesünket sokszor drágakőnek, gyöngyszemnek nevezzük.


Már a középkorban híresek voltak a kívánságteljesítő „tündérkövek”. Ezeket amulettként, védelmezőként mindig maguknál hordták az emberek. Ha éjszaka az ablakba tették az ilyen követ,az  feltöltődött a hold és a csillagok fényével,energiájával és teljesítette az elalvás előtt neki megsúgott kérést. Az ilyen követ a gazdáján kívül senki sem érinthette meg, s átruházni sem lehetett másra, mert akkor elveszítette varázserejét. Őseink Isten ajándékának tartották ezeket az apró köveket, színük, formájuk  a természetfeletti erőket szimbolizálta.

Évezredek tűnnek el nyomtalanul, de a kövek szeretete még mindig él.

 Az indiánok állítják, hogy az életre hívott kövek gyógyítják a Földünket, a Föld Anyát. Ezért sok követ próbálnak életre kelteni imájukkal.Annak az embernek , akinek a kezében lapulnak ilyen  kavicsok azoknak az  indiánok szerint a lelkük  és a szellemük is  töltődik ilyenkor.

Az Angyal és Tündérköveimből  napfényként árad a szeretet és az energia.Mélységet,titkokat hordoznak magukban köveim.

.A rajta lévő Angyalok és Tündérek szárnyuk alá vesznek és vigyáznak rád!

Némely kő ásvánnyal van ékesítve,ezeket kérheted születési jegyek szerinti ásványokkal,személyre szabottan!!Ezeknél az árak is változnak!

Vannak Angyal kövek melyek a  Görögök egyik legismertebb amulettjével a védelmező szemmel vannak ellátva.

Sötétkék alapon egy világoskék szemet kell elképzelni, ami hol kerek, hol csepp formájú  Ez a kék szem a görögök - és más mediterrán népek, hite szerint a szemmel verés, az ártó pillantások ellen véd.

 

 

A természet ereje mindig és mindenhol velünk van.

Szerezd meg érzelmi társad a természet erejével!

Minden kőből egyetlen egy létezik !Egyediségét mi sem bizonyítja jobban mint a természet hamisíthatatlan csodája!Ne kérj két egyformát!Viselj harmóniát magadon!Angyalaid vigyáznak rád utadon!

Az Angyal és Tündérkövek kavicsai a Földközi-tengerből származnak.

Ékszereim energiával feltöltve,szentelt gyertyával megerősítve kerülnek új gazdájukhoz!

Viselj harmóniát magadon nap-mint nap!

A kavicsokból medálok és kívánság kövek készülnek.

Angyal és Tündérköveim eredetiségét minden esetben a kő hátoldalán lévő írás bizonyítja.

Minden ettől eltérő másoknál megjelenő hamisítvány!

Minden esetben egyeztetünk,mert ha már az éppen kiszemelt elfogyott nem tudom még egyszer ugyanazt elkészíteni csak hasonlót!!Ugye megérted??!!/

 "Kő vagyok, nem más, egy kő vagyok csupán

láttam életet és halált, éreztem boldogságot és bűnbánatot
A sziklák életét élem, az anyaföld része vagyok,
éreztem szívének lüktetését, örömének részese vagyok.
A sziklák életét élem, néha a tengerek és óceánok mélyén lenn...."

A nő kavics forró és száraz, a férfi nedves és hideg érzetet ad. Az indiánok állítják, hogy teremtő energiát lehet vele a sátraikba behívni az égből, ezért ott mindig béke van.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Ordasoft Social Comments and Sharing Free