Kedves Látogató!

Kézműves ékszereink egyedi igények alapján (is) készülnek. Kiváló személyes ajándék, hiszen a színeket magad és a megajándékozni kívánt személy stílusához lehet igazítani. Az egyedi ajándék mindig sikeres és felejthetetlen emlék marad. 

Kellemes időtöltést, örömteli vásárlást!

Köszönjük, hogy meglátogattad áruházunkat!

Angyali üdvözlettel:

Arivle

/.hu/

 

Ékszereinkről

Ékszereink nagy része ásványokból készülnek és kiváló minőségű japán és cseh gyöngyökből. Szépítgetésükre sokszor swarovski kristályokat is igénybe veszünk. Itt nem árulunk tömegcikket, sok ékszerből kizárólag egy darab készül, ezzel garantáljuk ékszereink egyediségét. Kristályterápia ékszereink személyre szabottan készülnek. Az első és a legfontosabb, hogy miben tudnak segíteni a kristályok. 

Kinek javasoljuk az Arivle kristályterápia ékszereket?

  • általános erősítőként mindenkinek
  • aki nem találja helyét a világban az életben, de szeretne ezen változtatni
  • egészségi problémák javítására, nem elhagyva a javasolt orvosi kezeléseket, hanem ezek mellett, kiegészítő terápiaként
  • kisbabák részére például:fogzás idején a borostyán nyaklánc ajánlott

 

Miért ajánljuk Arivle kristályterápia ékszereket?

  • mert nem csak feltöltik a testünket finom energiával, hanem segítenek feloldani a blokkokat, gátakat
  • helyrebillentik a csakrák működését
  • és szépségük sem az utolsó szempont

 

Kristályterápia

Mindenki szereti a szép drágaköveket, de azt nem igazán tudjuk, hogy némelyikhez miért vonzódunk és egy másik fajta miért nem tetszik, hiába szép és/vagy drága. A kristályok gyógyító célú használata az ősi Indiából ered. Már több ezer éve észrevették, hogy ezek a kövek nem csak a lelkünkre, hanem a testünkre is hatnak.

 

Hogyan hatnak a kristályok?

Ma már tudjuk, hogy a kristályoknak kristályszerkezetükből és ásványi-anyag tartalmukból adódóan saját rezgésük van. Ez a rezgés a fajtára jellemző, szabályos és állandó (ezért használnak pl. az órákban kvarc/hegyi kristályt). Testünknek és egészséges szerveinknek is van egy sajátos, szabályos rezgése, ezeket az elektromágneses jeleket érzékeli pl. az EKG, EEG és használják a biorezonancia terápiák. Ha szervezetünk működése szabálytalanná válik (betegség, lelki problémák) szükség lehet egy külső forrásra, ami megmutatja a szabályos ritmust. Testünk több mint 70 %-a víz, ez a víz pedig kiválóan azinformáció tárolásra, emellett hordozóként működik. A tóba dobott kő által keltett hullámok (rezgések) parttól-partig terjednek és így van ez a testünkben is. A kristály átadja rezgését a testünknek és az a szervünk, melynek saját rezgése legjobban hasonlít, vagy egyezik a kristályéval megpróbál igazodni a kő rezgéséhez. Ha frekvenciánk szabályos, akkor nem változik (megfelelő kristály esetén), ha viszont a ritmus felborult, a hibás szervünk igazodik a kristály szabályos rezgéséhez, mint ahogy a metronóm adja az ütemet a zenéhez.

 

Kristályok kiválasztása

Én választok, vagy a kő választ ki engem?

Vonzódsz valamelyik drágakőhöz?

Tudod-e, hogy nem kell feltétlenül kézbe fognod egy követ ahhoz, hogy a vonzódás érezhető legyen? Elég egy fénykép a kőről, de akár csak a drágakő neve is válthat ki olyan érzést amikor azt gondolod:

EZ A KŐ KELL NEKEM!

És ha ezt érzed akkor arra a kőre fizikailag vagy mentálisan szükséged van.

Nagyon fontos dolog,hogy ékszereink viselése közben ne legyünk türelmetlenek!

A lélek gyógyulása után, hosszabb idő is eltelhet míg a testben is érezhetőek lesznek a hatások.

 

Szakmai segítségül hívtuk: 

Michael Gienger Kristálygyógyászat tankönyvét

„Ahhoz, hogy valóban megérthessük a kristályok gyógyhatásait, előbb éppúgy meg kell ismerkednünk a kövek természetével és világával, mint ahogyan a sajátunkéval is. Csak akkor láthatjuk át hogyan és miként is fonódik össze a kettő egymással ”

 

Egyéb források:

Massimo Paltrinieri: Kristályterápia, Gyógyító kövek könyve, Kristálybiblia 

/A honlap oldalain található információk és ékszerek  nem elegendőek ahhoz, hogy betegség esetén elkerülje a szakember felkeresését. /
 
Az oldalon szereplő saját készítésü ékszerek bemutatását  saját fotóinkkal mutatjuk be.
Az oldalon szereplő nem saját készíésű ékszerek képei csak illusztráció,de minden esetben megeggyezik az ékszer kinézetével.
 

Ordasoft Social Comments and Sharing Free